skip to Main Content

Theo brillen

Het merk Theo is in 1989 opgericht door de Belgische opticiens Wim Somers en Patrick Hoet. Zij wilden hun klanten iets anders bieden dan de standaard monturen, waarop ze besloten een eigen collectie op de markt te brengen. Binnen een paar jaar werden de Theo brillen een ongekend succes!

Onze zaak Neem contact op

Theo brillen in spetterende collectie

Benieuwd naar de unieke ontwerpen van Theo brillen? Dan tonen wij u graag de laatste collectie brillen van Theo. In onze winkel nemen we alle tijd voor u om monturen van dichtbij te bekijken en natuurlijk te passen. Met de informatie die u ons geeft in combinatie met onze kennis van gezichtsvormen, stijl, brillen mode en bijpassende monturen, bekijken we samen met u welke bril u zal doen stralen! Dit kan een bril zijn uit de spetterende Theo brillen collectie, of natuurlijk uit een van onze andere collecties, bijvoorbeeld Lindberg, Porsche of Chanel.

Een Theo bril herkent u uit duizenden

Een Theo bril herkent u uit duizenden vanwege de hoofdrol die de ontwerpers geven aan bijzondere combinaties van knalkleuren, hoogglans en mat en diverse materialen. Bovendien worden de brillen gemaakt van hoogwaardige materialen die tegen een stootje kunnen, daar kunt u op rekenen.

Maak een afspraak

Zo’n bril verveelt niet snel! Bent u graag een trendsetter en is een brilmontuur voor u een onmisbaar accessoire? Dan zit u ook helemaal goed bij dit merk: de collectie is groot en wordt twee keer per jaar aangevuld met nieuwe originele monturen.

Brillen van Theo voor een eigenzinnige look

Van een Theo bril wordt iedereen enthousiast! Hippe vormen en kleuren dragen bij aan een flinke dosis vrolijke uitstraling, met deze eyecatcher schijnt iedere dag de zon! Maar dit is niet het enige pluspunt van de brillen van Theo. Ze dragen super comfortabel en u voelt ze haast niet op uw oren en neus rusten. Bent u ook enthousiast geworden? Dan bent u meer dan welkom om de brillen te komen uitproberen in onze winkel.

Baanbrekende collecties

De Theo collecties zijn iedere keer weer baanbrekend te noemen. Tegenwoordig, meer dan 20 jaar na de oprichting, wordt de Theo bril verkocht in 1400 winkels verspreid over een 50-tal landen! Een explosie van kleur, daar straalt de energie van af! Ieder seizoen bewijzen de brillen van Theo dat kleur het altijd goed doet. De verrassende brillen voorzien iedere man en vrouw van een originele look. Humor, eigenheid, originaliteit en kwaliteit, het komt allemaal samen in het montuur van een Theo bril.

Maak een afspraak