skip to Main Content

Ray Ban op sterkte

Wist u dat de naam Ray-Ban is afgeleid van de Engelse woorden ‘Ray’, wat ‘straal’ betekent en ’to ban’, wat uitbannen of tegenhouden betekent? Daar blinkt het bekende zonnebrillenmerk dan ook in uit, maar wist u dat Ray Ban ook brillen op sterkte heeft?

Onze zaak Neem contact op

Stijlicoon Ray Ban op sterkte

Ray-Ban, wie kent het All American designer zonnebril merk nu niet? Eind jaren dertig werd het eerste model Ray Ban zonnebril ontwikkeld op verzoek van de Amerikaanse luchtmacht onder leiding van Generaal MacCready. Hij wilde een zonnebril laten ontwerpen voor piloten en daaruit ontstond de klassieker Aviator, zoals de bril uiteindelijk werd genoemd. De zonnebrillen boden de noodzakelijke UV-bescherming voor piloten en de legendarische Ray Ban look was geboren. Maar ze hebben inmiddels ook een prachtige Ray Ban collectie op sterkte. Net zo stoer en avontuurlijk als u van het merk gewend bent. De monturen stralen nog steeds dezelfde onbevangen stijl uit, dus ook met een Ray Ban bril op sterkte zit u zeker goed!

Ray Ban monturen als ideaal accessoire

Door films en series als Miami Vice en dragers zoals popsterren Madonna en Michael Jackson, werden de Ray Ban monturen in de jaren 80 herontdekt. Maar het merk heeft zich verder ontwikkeld en naast de meest populaire silhouetten, verrast iedere nieuwe collectie met bijzondere monturen steeds weer.

Maak een afspraak

De combinatie van de stoere en klassieke uitstraling van brillen die volgens de laatste trends zijn ontworpen, maakt óók de bril met glazen op sterkte het ideale accessoire en een musthave. Kom naar Bouwman Optiek om de laatste collecties te proberen.

Ray ban bril kan ook op sterkte

Ray Ban is een gevestigde naam, met een ongekende populariteit en veel liefhebbers. Heeft u al een zonnebril van dit iconische merk maar bent u nog niet bekend met een Ray Ban bril op sterkte? Dan laten wij u daar graag kennis mee maken. De Ray Ban heeft uitgesproken collecties in flexibele en lichte materialen, altijd met een vleugje nostalgie en een knipoog naar het verleden. Ray Ban heeft inmiddels zijn sporen verdiend en levert gangbare en fijne draagbare monturen. Door de meest uiteenlopende monturen is er voor ieder wat wils. We combineren het montuur van Ray Ban met glazen van uw sterkte, waardoor u voortaan dagelijks een Ray Ban bril montuur kunt dragen, ook als de zon niet schijnt!

Tijdloos Ray Ban bril montuur

Met de immer sportieve, tijdloze en stijlvolle uitstraling, is een Ray Ban bril montuur geschikt voor uiteenlopende gelegenheden. Spreken de Ray Ban monturen u aan en heeft u online een damesmontuur of herenmontuur gezien dat u graag wil passen? Kom dan langs bij Bouwman Optiek. Daar staan onze stylisten voor u klaar met professioneel advies over de laatste brillen mode.

Maak een afspraak