skip to Main Content

Porsche design bril

De visie die oprichter professor Ferdinand Alexander Porsche inspireerde om de legendarische Porsche 911 te creëren, is gebaseerd op dezelfde principes die Porsche Design sinds 1972 hebben gedreven. Het ligt ten grondslag aan de Porsche design bril, die staat voor innovatie, kwaliteit en uniekheid.

Onze zaak Neem contact op

Porsche design bril
van superieure kwaliteit

Een ontwerper met zoveel gevoel voor schoonheid, kan niet anders dan ook voor zijn brilontwerpen een geweldige mix van stijl en innovatie creëren. Van tijdloos modern design tot perfecte pasvorm en eersteklas functionaliteit. Welk model van de Porsche brillen u goed staat, is afhankelijk van de vorm van uw gezicht. Daarnaast is het soort Porsche design brillen dat uw voorkeur heeft natuurlijk een kwestie van smaak. Dat kan ultiem vrouwelijk zijn of mannelijk stoer, stijlvol klassiek of uitdagend trendy, dramatisch verleidelijk of karakteristiek minimalistisch. Dit alles vindt u terug in een Porsche bril. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid, zodat u altijd een bril vindt die perfect past: passend bij u, bij elke outfit en bij iedere gelegenheid.

Porsche design brillen met uitzonderlijk ontwerp

Om de voordelen van dit brillenlabel kunnen we niet heen: individueel afgestemde combinaties van perfect design en hoogwaardige materialen komen samen in de collectie Porsche design brillen.

Maak een afspraak

Bij onze in huis oogmeting opticien kunt u een gratis meting laten verrichten om uw correctiewaarden te controleren of nauwkeurig vast te stellen. Zo kunnen we bij u de perfecte Porsche brillen op sterkte aanmeten. Wij adviseren de beste soorten glazen, waarmee u meer rust zult ervaren en snel vermoeide ogen voortaan tot het verleden behoren.

Porsche brillen laten uw ogen spreken

Heeft u vragen over onze brilmonturen of behoefte aan meer informatie? Of heeft u geen idee welk montuur u het beste staat? Bij Bouwman Optiek kunt u gebruikmaken van professionele begeleiding bij de aanschaf van uw nieuwe brilmontuur. Onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het kiezen uit de nieuwe design monturen om uw ogen te laten spreken. Daarbij houden we natuurlijk rekening met uw wensen en voorkeuren. Gaat u voor het moderne design van een Porsche design bril, of kiest u bijvoorbeeld voor de kleurenexplosie van de brillen van het Belgische merk Theo? Of heeft een ingetogen ontwerp uw voorkeur? Wat het ook mag zijn, wij denken en kijken met u mee!

Porsche bril: kwaliteit en comfort

Porsche bril monturen herkent u meteen. Het merk staat voor exclusieve, vernieuwende en verrassende brillen mode. De monturen zijn ware kunstwerkjes en worden met veel liefde ontworpen, ze zijn altijd origineel en eigentijds, waarbij kwaliteit en comfort een hoofdrol spelen. Kom naar Bouwman om kennis te maken met dit geweldige brillenmerk!

Maak een afspraak