skip to Main Content

Oog voor optiek

Bij Bouwman Optiek staan we klaar om u oogadvies op maat te geven. Samen met ons ervaren team kiest u de bril die perfect bij u past of de lenzen die u nodig heeft. Met moderne apparatuur en toonaangevend merken, loopt u iedere keer weer stralend met één van onze brillen naar buiten!

Optiek met service, kwaliteit en vakkennis

Bouwman Optiek staat al jaren bekend om de persoonlijke service, kwaliteit en vakkennis die wij bieden. Bij Bouwman Optiek vindt u monturen volgens de laatste trends, designer zonnebrillen en natuurlijk contactlenzen, die zorgvuldig door onze eigen specialist worden aangemeten. Specialistische oogzorg staat aan het begin van een nieuwe set lenzen of brilglazen, daarna volgt de keuze voor een brilmontuur waar u blij van wordt. Sommige klanten zien daar tegenop, maar met ons deskundige oog voor styling en oprechte persoonlijke aandacht, loopt ook u vast weer tevreden naar buiten!

Waarom Bouwman Optiek?

Als opticien blijven we ons ontwikkelen, de techniek staat niet stil, dus wij zorgen er bij Bouwman Optiek voor dat we op de hoogte zijn van de laatste brillentrends. Zo blijft de ontwikkeling van brillenglazen niet stil staan, met steeds weer nieuwe technieken, bijvoorbeeld met betrekking tot het glas en het – nog dunner – slijpen ervan.

Dit geldt ook voor lenzen, waarvan het draagcomfort de afgelopen jaren aanzienlijk is verbeterd, waardoor het comfort nog meer is toegenomen. Bovendien nemen we bij Bouwman Optiek alle tijd voor oogzorg en controles. Gezonde ogen zijn toch een zeer kostbaar bezit, nietwaar? Er kunnen diverse metingen worden uitgevoerd, zoals oogdruk, een zichttest en foto’s van uw oog. Vervolgens bespreken we wat de meest passende oplossing zal zijn. In sommige gevallen is dat een doorverwijzing naar de oogarts, maar meestal gaan we verder met de laatste stap: het uitzoeken van een geschikt montuur of het lenzen bestellen. Ook daarbij krijgt u natuurlijk advies op maat.

Optiek in centrum Waalwijk

Onze optiek in Waalwijk is makkelijk bereikbaar en gelegen in het gezellige winkelcentrum. Speelt u al even met de gedachte dat u een nieuwe bril nodig heeft? Of merkt u dat uw lenzen niet meer de juiste sterkte hebben? Loop dan eens binnen bij Bouwman Optiek. We laten u graag ons uitgebreid assortiment aan brillen merken zien. Of verras uzelf een keer met een echte design bril! Het zijn namelijk niet de minste merken die we in huis hebben: Tom Ford, Chanel en toonaangevende designers, zoals Anne et Valentin en Lindberg. Voor ieders ogen, gezichtsvorm, budget en smaak, hebben we bij optiek Waalwijk een passende oplossing!

Plan een afspraak

Onze zaak

Met oog voor mode, service en oogzorg staan wij klaar voor u. Dus of u nu op zoek bent naar eigentijdse monturen, trendy zonnebrillen, contactlenzen of de allerdunste brillenglazen? Of u wilt een vakkundig uitgevoerde oogmeting? Dan bent u bij Bouwman Optiek op de juiste plaats.

Lees meer