skip to Main Content

Lindberg

Bij Bouwman Optiek kunt u terecht voor monturen die net iets anders dan anders zijn, zoals die van Lindberg. Een merk uit Denemarken en dat ziet u direct; fris, elegant en een tikkeltje klassiek. Een unieke mix die u zeker eens moet komen proberen bij Bouwman Optiek!

Onze zaak Neem contact op

Lindberg voor een tijdloze uitstraling

Het Deens brillenlabel Lindberg zal voor een aangename verrassing bij u zorgen. Het tijdloze karakter, waar Deens design sowieso om bekend staat, is doorvertaald in de ontwerpen van de Lindberg brillen. De designs zijn heel ‘clean’, waarmee we bedoelen dat alle overbodige details bij een Lindberg bril ontbreken. Daarom functioneert Lindberg brillen helemaal zonder klinknagels, schroeven of lassen. Dat noemen wij pas bijzonder!

Lindberg bril: klasse, vakmanschap en elegantie

Tijdloze ontwerpen en materialen met een voorliefde voor constante innovatie, dan hebben we het over de Lindberg bril! Hiermee maakt u zeker een statement, waarbij de liefde voor bijzonder design voorop staat. Elk frame straalt klasse, vakmanschap en elegantie uit, een brillenmerk als geen ander dat u zeker eens zou moeten uitproberen. Bij Bouwman Optiek in het centrum van Waalwijk helpen onze brillenstylisten u graag op weg. Pas een montuur van dit bijzondere merk voor de eerste keer en wie weet wil u nooit meer anders!

Maak een afspraak

Lindberg brillen van hoogwaardige materialen

De brillen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Over het kleinste detail is nagedacht en dat ziet u terug in het brilontwerp. Het is niet voor niets dat het Deense label al tientallen prestigieuze designprijzen heeft gewonnen. Met exclusieve materialen zoals titanium, acetaat, goud, platina en zelfs diamanten creëert het ontwerpteam iedere keer weer een verrassende collectie.

Bril van Lindberg is echt vakmanschap

Met een bril van Lindberg komt u stijlvol en modebewust voor de dag. De design monturen van verantwoord geproduceerde materialen zijn een toonbeeld van vakmanschap, gecombineerd met de nieuwste technologieën. De brillen dragen licht en comfortabel en zijn tegelijkertijd sterk en flexibel. Aan originaliteit ook geen gebrek. Heeft u bijvoorbeeld de modellen in opvallende natuurlijke dierenhoorn al gezien?

Lindberg eyewear bij Bouwman

Wij zijn er trots op dat we Lindberg eyewear kunnen aanbieden. Een merk dat kwaliteit uitstraalt, dat past bij de rest van onze gevarieerde collectie. Hier komt u zeker goed voor de dag! We zien u graag in onze gezellige winkel, waar we alle tijd voor u nemen om diverse monturen te proberen. Wie weet, loopt u binnenkort zelf wel te stralen met zo’n unieke bril van Lindberg!

Maak een afspraak