skip to Main Content

Lenzen bestellen

Eenvoudig lenzen bestellen? Dat kan bij Bouwman Optiek. Van de eerste oogmeting en correcte aanmeting, tot en met de beste kwaliteit lenzen inclusief professionele begeleiding, nazorg en periodieke controles.

Bestelformulier

Lenzen bestellen: deskundig en snel

Lenzen aanmeten en bestellen gaat bij Bouwman Optiek deskundig en snel. Heeft u besloten om over te stappen van een bril naar lenzen? Dan zullen de eerste weken even wennen zijn. Soms moeten we even samen zoeken naar welke contactlenzen u het beste draagcomfort bieden. Vanzelfsprekend begeleiden we u daarbij, ook een tussentijds consult of extra hulp bij het inzetten en uithalen, zijn geen enkel probleem. Als de metingen hebben plaatsgevonden, gaan we over tot het lenzen bestellen. Zodra de lenzen klaarliggen in onze winkel, nemen we contact met u op. Als u een nieuwe drager bent, gaan we aan de slag met het inzetten. Voor dragers die al enige tijd lenzen dragen, bieden we de lenzen online bestellen service.

Harde, zachte, multifocale of nachtlenzen lenzen online bestellen

Als u een ervaren lenzendrager bent, dan is het lenzen online bestellen een uitkomst. Of het nu gaat om harde, zachte, multifocale of nachtlenzen. Ieder half jaar roepen we u vervolgens op voor een controle. Zo kunnen we de conditie van uw ogen goed in de gaten houden en kijken of er nog iets aan uw zicht is veranderd ten opzichte van de vorige keer. De controles worden uitsluitend uitgevoerd door een van onze gediplomeerde contactlensspecialisten.

Online lenzen bestellen met lenzenvervangingssysteem

Voor het online lenzen bestellen bieden we een flexibel en compleet lenzenvervangingssysteem. Naast dat u met het lenzen bestellen via dit systeem altijd verzekerd bent van een tijdige levering van uw nieuwe lenzen, zijn er nog meer voordelen:

  • Gratis halfjaarlijkse controle van uw ogen en lenzen
  • Onbeperkte nazorg
  • Gratis lensvervangingsverzekering
  • 5% op de huidige prijs van uw lenzen
  • 10% korting bij aanschaf van een zonnebril
  • 20% korting bij aanschaf van een (reserve)bril

De kortingen gelden niet in combinatie met andere acties. Als lenzendrager is het overigens wel aan te raden om altijd een reservebril ernaast te hebben. Mocht er iets met uw ogen aan de hand zijn, dan is het handig om een extra bril te hebben. Ook voor de laatste brillen mode bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze zaak

Met oog voor mode, service en oogzorg staan wij klaar voor u. Dus of u nu op zoek bent naar eigentijdse monturen, trendy zonnebrillen, contactlenzen of de allerdunste brillenglazen? Of u wilt een vakkundig uitgevoerde oogmeting? Dan bent u bij Bouwman Optiek op de juiste plaats.

Lees meer

Lenzen bestellen met online service

Lenzen bestellen online bij Bouwman Optiek is helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen, ongeacht welke soort of merk lenzen u draagt. Wij denken altijd met u mee als u een keer wil overstappen naar een andere lenzensoort, bijvoorbeeld van maandlenzen naar nachtlenzen. De voor- en nadelen worden met u doorgenomen en indien gewenst wordt er een proefperiode opgestart. Wilt u meer weten over onze online lenzen bestellen service? Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.