skip to Main Content

Design monturen

Design monturen, de laatste brillentrends, bekende brillenmerken, u vindt het allemaal bij Bouwman Optiek. Kom langs in onze winkel en laat u inspireren. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van een stijlvol design montuur!

Design monturen om u mee te onderscheiden

De nieuwste collectie design monturen vindt u bij Bouwman. Met een design montuur laat u zien dat u stijl heeft. Een merkbril kan een statement zijn; hiermee laat u duidelijk blijken waar u voor staat! Met een designer montuur gaat u voor perfectie en laat u duidelijk blijken wat uw stijlvoorkeur is. Veel brillen lijken op elkaar en zo onderscheidt u zichzelf van de rest. U straalt en dat zal zeker opgemerkt worden! Ga voor exclusiviteit en bekijk onze gevarieerde collectie met designer monturen.

Exclusief design montuur

Vaak worden design monturen met de hand vervaardigd en op kleinere schaal geproduceerd, dit ziet u terug in de finesses en exclusiviteit van de bril. Meestal zijn grote sterren, en tegenwoordig steeds vaker influencers, de trendsetters voor brillentrends.

Maar een designer montuur is voortaan niet alleen weggelegd voor de jetset, ook bij Bouwman optiek Waalwijk zijn deze gewoon te verkrijgen. Van extravagante monturen die pure glamour uitstralen, tot een bescheiden metalen montuur voor wie van nuchtere elegantie houdt, een ding is zeker: met een designer montuur haalt u zeker een blikvanger in huis!

Designer montuur: daag uzelf uit!

Verlangt u naar kwaliteit, gecombineerd met functionaliteit en klasse? Dan past daar zeker een designer montuur bij. Een design montuur zegt meteen alles. Het verraadt uw stijl en een stukje karakter. Het kan zelfs bijdragen aan uw zelfvertrouwen. Daag uzelf eens uit en kom bij Bouwman de nieuwste designer monturen uitproberen. U zult versteld staan van wat een goed montuur met uw gelaat en presence kan doen! Wij laten u graag de diverse modellen proberen om de verschillende effecten van onze design monturen te laten zien. Loop eens binnen in onze winkel, we nemen alle tijd voor u.

Designer monturen van bekende merken

Bezoek Bouwman optiek voor een compleet assortiment aan designer monturen. We zijn al jaren een begrip voor iedereen die van brillenmode houdt. Met merken zoals Anne et Valentin, Chanel, Cazal, Lindberg en Theo, hebben we altijd een bril in het aanbod die bij u in de smaak valt. Brillen op sterkte voor dames, heren en kinderen, evenals een stijlvolle design zonnebril of lenzen. Vanzelfsprekend kunt u ook voor een oogmeting in Waalwijk terecht. Bent u op zoek naar een nieuwe bril? Aarzel dan niet, we zien u graag terug in onze winkel!

Maak een afspraak