skip to Main Content

Design brillen

Monturen die uitblinken door functionaliteit, verrassend zijn door hun uitstraling en gebruik van diverse materialen, met doordachte afwerkingen en die uitblinken in vormgeving; dan hebben we het over design brillen! Bekijk onze verrassende collectie online of bezoek onze winkel.

Zonnebrillen

Designer zonnebril Bent u op zoek naar een stoere, stijlvolle, moderne designer zonnebril? Met een indrukwekkende collectie van bekende merken,…

Lees meer

Brillen mode

Brillen mode Brillen mode wordt beïnvloed door de trends van het seizoen en het modebeeld op straat. Wij houden de…

Lees meer

Brillenglazen

Brillenglazen De techniek staat niet stil en dus is ook op het gebied van brillenglazen veel veranderd de laatste jaren.…

Lees meer

Monturen

Design monturen Design monturen, de laatste brillentrends, bekende brillenmerken, u vindt het allemaal bij Bouwman Optiek. Kom langs in onze…

Lees meer

Design brillen van bekende merken

Van bestaande vormen naar nieuwe vormen, met verrassende materialen en de laatste technieken en uitwerkingen: de nieuwste collectie design brillen verrast ons ook iedere keer weer. De ontwikkeling van de design bril staat nooit stil. Jong en verfrissend, klassiek of brutaal, met een designer bril zullen alle ogen op u gericht zijn.

Bij Bouwman vindt u bekende merken zoals Ray Ban, Porsche en Chanel en daarnaast toonaangevende designers die hun sporen hebben verdiend. Denk daarbij aan Anne et Valentine, Lindberg en trendsettende labels als Cazal en Theo. Bovendien bieden we al jaren bril design van het Belgische ontwerpersduo Ralf Maes en Anton Janssens met hun verfrissende designer bril merk Komono. Altijd bijzonder!

Design bril voor bijzonder ontwerp

Wie niet bang is om te experimenteren, is voor het uitkiezen van een design bril bij Bouwman Optiek aan het juiste adres. Wij nemen de tijd om samen met u onze collectie te bewonderen en natuurlijk monturen te passen. Wat vindt u belangrijk aan het design, een ontwerp waardoor u opvalt of gaat u voor ingetogen sjiek? We verkopen design brillen al vanaf toegankelijke prijzen, voor dames, heren en kinderen. Onze gevarieerde collectie is ontzettend geliefd bij onze klanten, en dat is niet voor niets! De pareltjes van onze collectie zijn een echte must see die uw gezicht doen stralen!

Plan een afspraak

Onze zaak

Met oog voor mode, service en oogzorg staan wij klaar voor u. Dus of u nu op zoek bent naar eigentijdse monturen, trendy zonnebrillen, contactlenzen of de allerdunste brillenglazen? Of u wilt een vakkundig uitgevoerde oogmeting? Dan bent u bij Bouwman Optiek op de juiste plaats.

Lees meer

Designer bril weerspiegelt het merk

Iedere designer bril is ontworpen met een eigen, unieke visie, waarmee ze de identiteit van het merk weerspiegelen. In onze design bril collectie zult u dan ook een grote keuze aan vormen, kleuren en materialen tegenkomen. Ziet u al snel door de bomen het bos niet meer? Geen probleem. Onze ervaren stijladviseurs hebben een zesde zintuig voor het filteren van uw voorkeuren. Al snel zult u merken dat een bepaald merk er voor u uitspringt, of misschien een bepaalde vorm of kleur. Vanaf daar kijken we samen met u verder. Totdat u uiteindelijk de perfecte bril heeft gekozen en stralend de winkel uitloopt!

Bril design recht van de catwalk

Bril design is altijd in ontwikkeling. Brillenmode en trends zijn onlosmakend verbonden met design monturen. De catwalks en grote modehuizen bepalen wat er komend seizoen aan nieuw in de brillencollectie komt. Maar we volgen bij Bouwman onze eigen visie, en ieder montuur wordt door ons persoonlijk geselecteerd. Bent u benieuwd naar onze uitgebreide collectie? Wij verwelkomen u graag in de beste brillenzaak van Waalwijk!