skip to Main Content

Contactlenzen

Contactlenzen is het meest gekozen alternatief voor het dragen van een bril of in combinatie met een bril. Wat uw keuze ook is, uw ogen zijn een kostbaar bezit en onvervangbaar. Bouwman Optiek biedt daarom een totaaloplossing voor contactlenzen. Van eerste oogmeting en correcte aanmeting tot en met de beste kwaliteit lenzen inclusief professionele begeleiding, nazorg en periodieke controles.

Nachtlenzen

‘s Nachts lenzen dragen en de hele dag zonder bril of lenzen scherp zien? Het klinkt bijna als een sprookje, maar toch is het mogelijk.
Lees meer

Multifocale lenzen

Voor lensdragers waar de ouderdomsverziendheid heeft toegeslagen, zijn de multifocale contactlenzen mogelijk een uitkomst.
Lees meer

Zachte lenzen

Met name voor het dragen van lenzen naast een bril voor de afwisseling, zijn zachte lenzen zeer geschikt. Ook optimaal tijdens het sporten.
Lees meer

Harde lenzen

Harde lenzen De moderne harde zuurstof doorlatende contactlens drijft door het geringe gewicht op het traanvocht. Hierdoor blijft het oog…

Lees meer

Gediplomeerde specialisten

Met zorg voor uw ogen kijkt een van onze gediplomeerde contactlensspecialisten naar uw wensen, de vorm van uw oog en traanconditie. In samenspraak kan er een keuze gemaakt worden tussen harde, zachte, multifocale of nachtlenzen.

De kennis van alle verkrijgbare kwalitatieve soorten contactlenzen hebben wij in huis en samen met u kunnen onze professionals bepalen welke lenzen het meest geschikt zijn voor uw ogen. Nadat de juiste keuze is gemaakt worden uw ogen uiteraard met regelmaat door ons gecontroleerd.

Bouwman Optiek lenzenplan

Wilt u extra comfort en voordeel, dan is het Bouwman Optiek Lenzenplan het flexibele en complete lenzenvervangingssysteem voor u! Volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en ongeacht het merk of het soort lenzen dat u draagt.

Het lenzenplan gaat uit van een halfjaarlijks vervangingssysteem waarbij u iedere zes maanden nieuwe contactlenzen ontvangt. Draagt u bijvoorbeeld maandlenzen dan ontvangt u elk half jaar 6 paar nieuwe lenzen en de kosten worden evenredig per maand betaald via automatische incasso. Naast het heldere betaalgemak zijn er nog meer voordelen:

  • Gratis halfjaarlijkse controle van uw ogen en lenzen
  • Onbeperkte nazorg
  • Gratis lensvervangingsverzekering
  • 5% op de huidige prijs van uw lenzen*
  • 10% korting bij aanschaf van een zonnebril*
  • 20% korting bij aanschaf van een (reserve)bril*

* kortingen niet in combinatie met andere acties

Elk half jaar ontvangt u een oproep voor de controle en vervanging van uw lenzen. Elke controle wordt bij ons uitsluitend uitgevoerd door een van onze gediplomeerde contactlensspecialisten. Wilt u meer weten over het Bouwman Optiek Lenzenplan dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Plan een afspraak

Onze zaak

Met oog voor mode, service en oogzorg staan wij klaar voor u. Dus of u nu op zoek bent naar eigentijdse monturen, trendy zonnebrillen, contactlenzen of de allerdunste brillenglazen? Of u wilt een vakkundig uitgevoerde oogmeting? Dan bent u bij Bouwman Optiek op de juiste plaats.

Lees meer