skip to Main Content

Chanel bril

Houdt u van mode en staat een designer montuur hoog op uw verlanglijst? Kom dan langs bij Bouwman in Waalwijk om een nieuwe Chanel bril uit te kiezen!

Onze zaak Neem contact op

Chanel bril vol elegantie
en vrouwelijkheid

Sinds 1965 maakt Chanel naast parfums en cosmetica, tassen en sieraden, ook de prachtige Chanel bril, vanzelfsprekend gekenmerkt door een luxueuze en hoogwaardige afwerking. Het modehuis was in de jaren 60 al wereldberoemd, wat allemaal begon met Gabrielle ‘Coco’ Chanel, die in 1883 werd geboren in Frankrijk. In 1910 opende ze haar eerste kledingzaak, gevolgd door een hoeden- en accessoirewinkel in 1913. Ze maakte snel furore in de modewereld en in de jaren ’20 stond Coco bekend als de Koningin van de Mode. Het was vooral haar ontwerp van een simpel zwart jurkje dat haar wereldberoemd maakte. Vanaf dat moment werd het modehuis wereldwijd bekend als producent van haute couture. Iets meer dan een eeuw later is Chanel uitgegroeid tot een van de belangrijkste en meest toonaangevende Europese modehuizen. Een eigen brillencollectie mag daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Chanel brillen, high fashion en ultieme luxe

Chanel brillen, wie kent ze niet met het herkenbare dubbele C-logo?! Natuurlijk ontbreekt dit merk niet in de design monturen collectie van Bouwman. Het signature van ‘the little black dress’, de iconische handtas en het tweede mantelpakje zijn ook zeker weer terug te vinden in de brillen van Chanel.

Maak een afspraak

Deze thema’s zijn altijd het uitgangspunt voor een nieuwe collectie monturen, waarbij parels, tweed, schakels en andere versieringen moeiteloos worden gecombineerd tot een perfecte ontwerp. Zo vindt u bijvoorbeeld in sommige monturen hetzelfde lamsleer terug als dat voor de tassen gebruikt wordt.

Brillen van Chanel zijn een lust voor het oog

Tegenwoordig zijn de brillen van Chanel niet meer weg te denken uit ons assortiment. Een stylisch bril van Chanel is natuurlijk een lust voor het oog! Bij brillen optiek Bouwman zijn we er trots op dealer van dit fashionable modemerk te mogen zijn. Met een perfecte product afwerking zorgt het modehuis voor een bril die niet alleen chique is, maar ook kwalitatief hoogstaand. Daar houden wij van! Daarnaast zijn de monturen natuurlijk altijd bijzonder fashionable en voorzien van authentieke herkenbare Chanel details.

Bril van Chanel voor een tijdloze uitstraling

Het Franse modehuis is vooruitstrevend op alle gebieden, dit geldt natuurlijk ook voor hun brillencollectie, die dezelfde kenmerken heeft als de kledinglijn: puurheid, luxe, elegantie en vrouwelijkheid. Een bril met zoveel allure geeft uw outfit een elegante en tijdloze uitstraling. Het is hét perfecte accessoire! Nieuwsgierig hoe een designerbril u staat? Kom langs bij Bouwman Optiek. Wij zijn makkelijk bereikbaar in het gezellige centrum van Waalwijk.

Maak een afspraak