skip to Main Content

Cazal

Het beroemde brillenmerk Cazal is opgericht door de Oostenrijkse ontwerper Cari Zalloni. Zijn filosofie was om brillen te ontwerpen die niet trendvolgend, maar trendsettend zijn. En daar is hij zeker in geslaagd!

Onze zaak Neem contact op

Cazal: modieus
en verleidelijk

Vooral in de jaren tachtig brachten de brillen van de Oostenrijkse creatieveling een revolutie teweeg in de hiphopscene, waar de Cazal bril en de buitengewone stijl een hit was! Sommige authentieke modellen uit de jaren 80 zijn opnieuw geproduceerd, vanwege de vraag naar coole retro design monturen. Cazal brillen zijn, mede doordat ze vaak door beroemdheden worden gedragen, voor velen een cult symbool.

Cazal bril met doordachte ontwerpen

De merknaam is een acroniem van de initialen van Cari Zalloni. Geïnspireerd door Zalloni werkt een gedreven ontwerpteam nog altijd aan de meest bijzondere en doordachte ontwerpen. De nieuwe collecties voldoen nog steeds aan zijn hoge maatstaven.

Maak een afspraak

De ontwerpen van Cazal brillen die we bij Bouwman in de collectie hebben, zijn altijd divers en verrassend. Met verfijnde details en harmonieuze kleursamenstellingen, staat het design altijd voor elegantie en luxe. Perfect voor degenen die anders durven te zijn. Spreek ook duidelijke taal en kies voor een Cazal bril!

Cazal brillen voor een andere look

De Cazal bril is er voor mannen en vrouwen in ongebruikelijke modellen: van elegant, zelfverzekerd en trendy tot sportief. Kom langs in onze winkel en probeer ook eens een Cazal! Ga voor een andere look dan anders en onderscheid jezelf. Er zijn zelfs collectors items, die alleen in beperkte oplage worden verkocht. Dit brillenmerk heeft een trouwe aanhang met fans over de hele wereld! Bij Bouwman Optiek kunt u de enige echte Cazal brillen kopen, gemaakt voor iedereen die zich wil onderscheiden van de rest. Hip en trendy, dat zijn deze brillen absoluut, maar bovenal staan ze voor klasse en passie voor design.

Opvallende monturen van Cazal

Brillen zijn weer helemaal in de mode. En dan bedoelen we opvallende brillen. Brillen met zware en uitgesproken monturen die de blik accentueren en kracht bijzetten, zoals de Cazal bril. Misschien moet u even een drempel over omdat u normaliter kiest voor een wat bescheidener brillenontwerp. Maar probeer het eens, wie weet staat u wel versteld van het resultaat. Wij helpen u graag bij het selecteren van een bril die perfect bij u past. Koop uw Cazal bij Bouwman en schitter met dit prachtige accessoire. Een aankoop waar u vast iedere dag weer ontzettend blij van zult worden!

Maak een afspraak