skip to Main Content

Brillenwinkel

Als het om uw ogen gaat, wilt u een brillenwinkel die kwaliteit, persoonlijke oogzorg en deskundige professionals biedt. Daarbij wilt u kunnen kiezen uit een uitgebreide collectie monturen, brillenglazen, designer zonnebrillen en contactlenzen. Bij brillenwinkel Bouwman zorgen wij goed voor uw ogen!

Brillenwinkel Bouwman in Waalwijk

Brillenwinkel Bouwman vindt u al jaren in het gezellige centrum van Waalwijk. Met ons team van opticiens bieden we professionele oogzorg. Zo kunnen we iedereen van passend advies voorzien. Of het nu gaat om de nieuwste collectie design monturen of de laatste ontwikkelingen op het gebied van lenzen, wij zijn altijd up-to-date en voorzien iedere klant van maatwerk. Ook onderhoud van uw bril en lenzen online bestellen vallen natuurlijk onder onze service.

Brillen winkels voor heren, dames en kinderen

Bent u toe aan een nieuwe bril en ziet u door het grote aanbod aan brillen winkels door de bomen het bos niet meer? Stap dan eens binnen bij de beste brillenwinkel in Waalwijk en omstreken.

In het assortiment van brillenwinkel Bouwman vindt u een grote verscheidenheid aan brillen voor heren, dames en kinderen. Van multifocale brillen tot varifocale en enkelvoudige brillen en van zonnebrillen tot leesbrillen en computerbrillen. Zonder tussenkomst van een oogarts kan er een oogmeting worden uitgevoerd. Zo houden we uw ogen goed in de gaten en kunnen er zelfs oogaandoeningen worden voorkomen.

De beste brillenwinkel voor de perfecte bril

Een bril of een paar lenzen die helemaal zijn afgestemd op uw ogen en zicht, zorgen – eindelijk – voor de nodige rust en een aangenaam gevoel van ontspanning. Vermoeide ogen of slecht zicht zijn voortaan verleden tijd. Soms gaat er bij een nieuwe klant echt een wereld open! Ons enthousiaste team geniet hiervan: weer een tevreden klant! Niet voor niets staat Bouwman bekend als de beste brillenwinkel in de omgeving.

Plan een afspraak

Onze zaak

Met oog voor mode, service en oogzorg staan wij klaar voor u. Dus of u nu op zoek bent naar eigentijdse monturen, trendy zonnebrillen, contactlenzen of de allerdunste brillenglazen? Of u wilt een vakkundig uitgevoerde oogmeting? Dan bent u bij Bouwman Optiek op de juiste plaats.

Lees meer

De beste brillenzaak voor uw ogen

Net als veel andere brillen winkels, kunt u bij ons terecht voor brillen die voldoen aan de oogmode van deze tijd. Maar wist u dat u bij Bouwman ook terecht kunt voor een uitgebreide collectie design brillen? Denk aan merken als Tom Ford, Moscot, Chanel en Lindberg. Maak online alvast kennis met onze merken of kom langs in onze brillenspeciaalzaak in Waalwijk. Want de beste brillenzaak voor uw ogen is Bouwman!