skip to Main Content

Brillen mode

Brillen mode wordt beïnvloed door de trends van het seizoen en het modebeeld op straat. Wij houden de laatste nieuwtjes goed in de gaten, waardoor we een collectie kunnen bieden die altijd helemaal up-to-date is.

Brillen mode van nu

De collectie brillen mode van Bouwman Optiek is helemaal van nu. Een hip montuur valt al lang niet meer in de categorie ‘noodzakelijk’. Een bril is voor veel mensen een mooie kans om hun outfit compleet te maken. Of u nu brildrager bent of niet. Sowieso is het dragen van een bril tegenwoordig meestal een keuze, aangezien er ook gekozen kan worden voor het dragen van lenzen of het laseren van ogen. In onze stijlvolle, gezellige winkel in Waalwijk, bieden we een ruim assortiment, met klassiekers en echte trend brillen.

De laatste brillentrends bij Bouwman Optiek

U volgt misschien de laatste brillentrends op de voet. En iedere keer staat u weer versteld van de nieuwe monturen. Brillen met een halve of zonder rand, monturen met dierenprints, extravagante hoekige modellen, retro of oldschool en natuurlijk de metalen monturen, die we nu veel terugzien in de populaire rosé tint.

Wij adviseren u deskundig over de huidige brillen mode en doen onze inspiratie op bij nationale en internationale beurzen. Trendwatchers spotten de nieuwste trend brillen bij de internationale catwalks van de New York of London Fashion week en dit zien we dan al snel terug in de modebladen en bij influencers. Als u graag van de laatste brillentrend op de hoogte wil zijn, kom dan eens langs bij onze winkel!

Brillentrend die past bij uw uiterlijk en gezicht

Wat de huidige brillen mode ook is, bij brillen optiek Bouwman adviseren we u vanzelfsprekend deskundig over welk montuur het beste bij u past. We nemen alle tijd om u verschillende modellen te laten passen. Het is niet eenvoudig om een keuze te maken, wij begrijpen dat heel goed. Soms is het beter om de volgende dag terug te komen, samen met iemand die u goed kent, of misschien wel alleen, zodat u in alle rust het montuur kunt uitkiezen. Bij het kiezen van een montuur, is het ook belangrijk om rekening te houden met wat voor soort zichtprobleem u heeft te maken, bijziendheid of verziendheid? Wij kunnen u daarover informeren. Het is een leuke hobby om de laatste mode na te jagen, maar voor ons staat altijd voorop dat we u helpen de perfecte bril voor uw uiterlijk en gezichtstype uit te kiezen, ongeacht de laatste brillentrends.

Trend brillen voor een totaal andere look!

Stijlvolle trend brillen kunnen een wereld van verschil maken en uw hele look veranderen! Maak een statement met een opvallend montuur en iedereen zal u complimenteren over uw lef. Ga voor een brutaal ontwerp en experimenteer met uw kleurrijke nieuwe look. Kiest u liever een subtielere brillentrend zonder extra nadruk op uw bril? Dan hebben we natuurlijk een ruim aanbod aan discrete en stijlvolle brilmerken, waarbij uw ogen vaak nog sprekender uitkomen! Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs bij Bouwman: de beste opticien van Waalwijk en omstreken!

Maak een afspraak