skip to Main Content

Brillen merken

Bent u op zoek naar een nieuwe bril? Onze ervaren professionals zullen met zorg samen met u een nieuw montuur kiezen uit een van de vele brillen merken in ons assortiment. Vertrouw bij de aankoop van uw bril op de kennis van Bouwman Optiek!

Vernieuwende brillen merken

Bij Bouwman Optiek kunt u terecht voor niet de minste brillen merken, zoals Theo, Lindberg, Cazal, Chanel en Porsche. Stuk voor stuk merk brillen met hun eigen identiteit die u zullen laten stralen! De ontwerpers van de monturen zijn constant op zoek naar vernieuwing, in vorm, kleur en materialen. Los van wat alle anderen brillen merken doen, kiezen ze bij elke collectie weer hun eigen design. Ontwerpen die creatief, origineel en stijlvol zijn, daar houden wij van!

Merk brillen; meer dan een accessoire

Samen met onze stijl specialisten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends, gaat u op zoek naar het perfecte merk brillen dat uw persoonlijkheid en karaktertrekken nog beter laat uitkomen.

Een brilmontuur is allang niet meer zomaar een accessoire, het maakt uw outfit helemaal af. We hebben klanten die kiezen voor het afwisselen van hun monturen, zij hebben diverse merk brillen in huis: voor iedere stemming of kledingstijl een passende bril. Als u een bril draagt op sterkte, wordt dit natuurlijk een ander verhaal. Kies dan een sterk montuur uit onze brilmerken collectie waar u iedere dag fantastisch mee voor de dag komt!

Bouwman Optiek voor een geweldige look

Het team van Bouwman heeft letterlijk oog voor de klant. Een aankoop van een nieuwe bril is niet zomaar een afspraak die u snel tussendoor doet. Wij nemen de tijd, zodat u in alle rust de brillen merken kunt passen die u aanspreken. Keuze gemaakt maar wilt u er nog een nachtje over slapen? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Zoekt u een bril die u er op uw allerbest uit laat zien? Bezoek dan Bouwman Optiek, wij helpen u graag.

Plan een afspraak

Onze zaak

Met oog voor mode, service en oogzorg staan wij klaar voor u. Dus of u nu op zoek bent naar eigentijdse monturen, trendy zonnebrillen, contactlenzen of de allerdunste brillenglazen? Of u wilt een vakkundig uitgevoerde oogmeting? Dan bent u bij Bouwman Optiek op de juiste plaats.

Lees meer

Brilmerken met karakter

Ontdek in onze winkel vernieuwend design en brilmerken met karakter. Monturen waar onze harten sneller van gaan kloppen. Het passen van diverse monturen is altijd een beetje spannend, maar met zo’n uitgebreide collectie, zit er altijd een bril bij die helemaal voor u gemaakt lijkt te zijn! Wij gaan op zoek naar dé bril die op en top past bij uw zicht, uw stijl en uw budget. Ieders ogen zijn uniek, dat weten wij als geen ander. Ook uw ogen verdienen een perfecte oplossing. Wij verkopen kwaliteitsproducten en brillen merken die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Onze brillen zijn onmisbaar voor uw natuurlijke zicht én vanzelfsprekend voor een geweldige look.