skip to Main Content

Bouwman Optiek de nieuwe Porsche dealer in Waalwijk

Bouwman Optiek de nieuwe Porsche dealer in Waalwijk! Dat zouden de krantenkoppen zijn deze week, maar alles is anders tijdens de COVID-19 crisis. In plaats van de vruchten te plukken van deze ludieke campagne voor de lancering van de Porsche brillen collectie, kijken we nu vanuit de winkel naar een lege winkelstraat.

Het is niet anders en we zullen er het beste van maken. Hier en daar zal er zeker een Abri te spotten zijn waar we kenbaar maken dat Bouwman Optiek de nieuwe Porsche dealer is. Zonder de Porsche auto voor onze winkel, zonder het “bier, bitterballen en brillen evenement” op de stoep.

Kijkend naar een lege winkelstraat met af en toe een passant of een klant die lenzen komt ophalen. Er zijn belangrijkere dingen, namelijk gezond deze periode doorkomen. Met dat in het achterhoofd is een aanblik van een stille winkelstraat enerzijds een weerspiegeling van een onheilspellende periode en anderzijds de bevestiging van het in gezonde levende lijve het stilleven te kunnen aanschouwen.

Vanuit een stille winkel wensen wij in elk geval iedereen veel gezondheid toe, zodat we hopelijk binnen afzienbare tijd met z’n allen weer kunnen genieten van een zonovergoten drukke winkelstraat.

 

Team Bouwman Optiek