skip to Main Content

Anne et Valentin

In onze winkel bent u aan het juiste adres voor de laatste oogmode en brillentrends. Een met zorg geselecteerde mix van bekende designers en toonaangevende ontwerpers, waaronder het verrassende merk Anne et Valentin, zijn verkrijgbaar in onze optiek.

Onze zaak Neem contact op

Anne et Valentin,
made in France

Het merk Anne et Valentin is geboren in Zuid-Frankrijk, waar een echtpaar dertig jaar geleden besloot om monturen te ontwerpen, omdat ze zelf niet konden vinden wat ze zochten. Vanaf het begin af aan heeft design een centrale rol gespeeld. Ze halen hun inspiratie uit alles wat hun pad kruist voor de karakteristieke Anne & Valentin ontwerpen. Van de mensen die in hun dagelijkse omgeving hun pad kruisen tot kunst, mode, fotografie of film. De bedenkers van Anne & Valentin zijn oneindig nieuwsgierig, om vervolgens al hun indrukken te verwerken in nieuwe designs.

Anne & Valentin met geweldige designs

Tegenwoordig worden Anne & Valentin brillen met verschillende winkels en 1.500 zorgvuldig geselecteerde retailers over de hele wereld gedragen en geëxporteerd. Door de jaren heen hebben de ontwerpers vele concepten gelanceerd, neem bijvoorbeeld het Alpha montuur, waar het allemaal mee begon.

Maak een afspraak

Een montuur dat geboren is om aandacht te trekken en met zijn tweekleurig uiterlijk dit ook zeker doet! En ook de andere ontwerpen zullen u versteld doen staan. Gebruik van verschillende materialen om mat en glanzend te combineren, rondingen en hoeken die contrasteren, strakke lijnen en mooie diktes, werkelijk over alles is nagedacht. Een uitzondering op de regel van Anne & Valentin om alles in Frankrijk te vervaardigen is de Minimalist collectie. Deze monturen worden gemaakt in Japan, omdat in Japan nu eenmaal het beste titanium wordt gemaakt.

Anne et Valentin brillen zijn wereldwijd een begrip

Anne et Valentin brillen zijn inmiddels wereldwijd een begrip. Ze zorgen voor uitstraling en geven uw gezicht een frisse look, uw outfit heeft eigenlijk niets meer nodig dan een dergelijke designer bril. Van een uitbundig kleurenspektakel tot ‘less is more’. Kies een Anne & Valentin bril en u maakt zeker een statement. Deze monturen stralen absolute finesse uit, daar zou u toch ook wel mee willen stralen? Met Anne et Valentin heeft u zeker iets bijzonders!

Anne et Valentin bril, altijd uniek en origineel

Unieke en origineel, dat is een Anne et Valentin bril absoluut. Bent u nog niet bekend met deze designers? Kom dan naar onze optiek Waalwijk om daar een paar monturen uit te proberen. Wij verzekeren u, zulke bijzondere brillen heeft u vast nog niet eerder gezien. Met een ongeëvenaarde exclusiviteit aan kleur en compositie, die iedere liefhebber van brillen mode zal weten te waarderen.

Maak een afspraak